Barátság – kulturális és közéleti folyóirat:
Magyarország népei kölcsönös
megismerkedését szolgáló folyóirat

A MAGYARORSZÁGI NÉMET SZÍNHÁZ KÖZLEMÉNYE

Kedves Közönségünk!

 

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket / tájékoztatunk Benneteket, hogy a koronavírus-helyzetnek megfelelően a Magyarországi Német Színház is tarthat szabadtéri előadásokat az országban bárhol a megfelelő higiéniai előírások figyelembe vételével (pl. a nézőtéren a nézők között minden irányban 1,5 m-es távolságnak kell lennie).

 

Ez az új helyzet a következőképpen alakítja nyári és ősz eleji programunkat:

  • 2020. június 12-én 19:00 órakor bemutattuk Manfred Schild: Dekameron c. zenés vásári komédiáját.
  • 2020. június 13-án 19:00 órakor még egy előadást tartottunk a Dekameron-ból.
  • 2020. június 22-24-ig még megrendelhető a D’Introna – Ravicchio: Robinson & Crusoe c. ifjúsági előadásunk, mely táborokban és ifjúsági rendezvényeken szabadtéren bárhol játszható.
  • A nyár folyamán valamennyi zsebszínházi előadásunk – azaz interaktív, kétnyelvű mesejátékunk – előzetes egyeztetés alapján szabadtéri helyszínre (pl. oviudvar, könyvtárudvar) megrendelhető (info@dbu.hu, 74/316-533).
  1. július 24-től szabadtéri tájelőadásokat vállalunk rendelésre a következő színpadi produkcióinkból:

o    A Rettenetes Ötös – zenés mesejáték (5 éves kortól)

o    Dekameron – zenés vásári komédia (16 éves kortól)

 

Foglalás: info@dbu.hu, 74/316-533

 

  • 2020. augusztus 6-án 19:00 órakor bemutatjuk a márciusban elmaradt Csehov: A sirály c. produkciónkat. Helyszín: szervezés alatt.
  • 2020. szeptember 17-én 19:00 órakor megrendezésre kerül egy vidám, zenés, a bor története körül forgó színházi est. További előadások: 2020. szeptember 18. és 24. között foglalhatóak szabadtérre és – amennyiben a szabályozások engedik – beltérre is.

 

Az ősz folyamán pedig – ha a vírushelyzet lehetővé teszi – várjuk Önöket / várunk Titeket a tavasszal elmaradt előadásainkkal és az őszi új produkcióinkkal egyaránt.

A mielőbbi viszontlátás reményében, jó egészséget kíván:

 

a DBU csapata

 

unnamed(1) unnamed