Barátság – kulturális és közéleti folyóirat:
Magyarország népei kölcsönös
megismerkedését szolgáló folyóirat

Most felfedjük előtted a titkot! A csodák márpedig léteznek!

5

 

 

Meghívó sajtóbemutatóra

 

A Magyarországi Nemzetiségek Színházi Társulata egy olyan több nemzetiséget felölelő kezdeményezés, mely egyedülálló ma Magyarországon. Gergely László (1952-2016) az egyesület alapítója és rendezője egy olyan multikulturális, interetnikus társulatot hívott életre, melyben valamennyi magyarországi, azaz a tizenhárom nemzetiség művészei, az örmény, görög, szerb, szlovák, szlovén, lengyel, ruszin, ukrán, bolgár, német, horvát, roma és román képviseltetik magukat.

A színház a Vigadalom és a Levesben című nagysikerű darabok mellett, most egy varázslatos zenés mesejátékkal lepi meg a fiatal színházrajongókat.

Valóságszerű zenés utazásra hívunk ma téged, ahol a gyerekszoba legeslegmélyebb titkaiba leshetünk be veled együtt!

Szerinted mi történik, mikor kimész a szobádból és becsukod az ajtaját? Talán volt már veled olyan, hogy visszafordultál, felkapcsoltad a villanyt, körbenéztél és valami fura érzés vont hatalmába. Tényleg úgy maradt minden, ahogy hagytad? Vagy mégsem? Történt változás? Vagy csak rosszul láttad?Megdörzsölted a szemed és megint mást láttál?

Mikor elmesélted, hogy egy-egy játékodat új helyen találtad meg, pedig biztos vagy benne, hogy te nem oda tetted, a felnőttek mindig csak legyintettek, kinevettek és azt mondták: csak képzelődsz! Nem hittek neked! Mi hiszünk neked! Mert ez velünk is megtörtént, megtörténik és megtörténhet!

Most felfedjük előtted a titkot! A Szobacsoda csodás szoba, a csodák márpedig léteznek!

A darab magyar nyelven beszélő, anyanyelvű dalokkal tarkított zenés, 50 perces, egyfelvonásos előadás.

Szeretettel várjuk sajtóbemutatónkon, melyet 2018. december 4-én 16 órakor tartunk a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban.

Színházunk erre az eseményre térítésmentesen megnyitja kapuit azon gyermekek részére is, akiknek társadalmi helyzetük vagy sajátos nevelési igényük miatt nincs módukban színházi előadásokra eljutni.

A média képviselőinek itt nyílik lehetősége arra, hogy beszélgessenek és interjúkat készítsenek a darab rendezőjével, írójával és a színészekkel, és biztosak vagyunk abban, hogy a gyerekek is nyitottak lesznek arra, hogy megosszák színházi élményüket.

Kérjük, részvételéről az alábbi elérhetőségek egyikén visszajelezni szíveskedjen!

Antal Tímea
antaltothtimea@gmail.com
+36 20 9 262 831
Honlap
FACEBOOK