Barátság – kulturális és közéleti folyóirat:
Magyarország népei kölcsönös
megismerkedését szolgáló folyóirat

JÓTÉKONYSÁGI FELHÍVÁS: Fogjunk össze Khín Vera gyógyulásáért!

FELHÍVÁS!

Egy pécsi fiatal nőnek nagy segítségre van szüksége: Khín Veronika tíz évvel ezelőtt egy szinkronkorcsolya-gálára utazott csapattársaival. Balesetet szenvedtek, Veronika súlyosan sérült. Bár többször műtötték, állapota nem javult. Mára napjai nagy részét ágyban fekve tölti. Most széleskörű összefogás ad reményt Veronikának egy Németországban végrehajtandó műtétre, amelynek révén újra teljes életet. A beavatkozás több mint 21 millió forintba kerül, az összeget a család önerőből nem tudja előteremteni. A család és a barátok létrehoztak egy honlapot (http://khin.hu/) és egy Facebook-oldalt (facebook.com/Vera-Gyógyulásáért-Alapítvány): azokon minden aktuális információ elérhető.

Készült egy kisfilm, amelynek segítségével bárki megismerheti Verát: https://youtu.be/Xml1tiMRApg. Október 7-én jótékonysági estre kerül sor a pécsi Koch Valéria Iskolaközpont sportcsarnokában. Az est plakátját mellékletben küldöm. Az est fővédnöke Heinek Ottó, a Magyarországi Németek Országos Önkormányzatának elnöke, aki videóüzenetben fordult a lehetséges támogatókhoz:  https://www.youtube.com/watch?v=4jhtVwnrUdQ

Az ügy főtámogatója Michelisz Norbert túraautó-világbajnok, aki licitre bocsátandó dedikált ajándéktárgyakkal segíti a kezdeményezést. Pénzbeli adományokat a Vera Gyógyulásáért Alapítvány fogad. Bankszámlaszám: HU63-5080-0111-1554-9116 (Szigetvári Takarék); SWIFT/BIC-kód: TAKBHUHB.

Előre is köszönjük a híradásokat!

Üdvözlettel:
Szeiberling Krisztina
Tel.: 20/3191-560
– – – – – – – – – – – – – – – –
PTI Communications Kft.
7621 Pécs, Ferencesek u. 7/b.
www.ptigroup.hu
https://www.facebook.com/ptigroup.hu
– – – – – – – – – – – – – – – –

Plakát_jótékonysági_est