Barátság – kulturális és közéleti folyóirat:
Magyarország népei kölcsönös
megismerkedését szolgáló folyóirat

Bolgár Országos Önkormányzat felhívása és listája

Szeretném emlékeztetni Önöket, hogy március 21-ig még lehet regisztrálni a bolgár nemzetiségi névjegyzékbe az április 6-i országgyűlési választásokra. Kérem Önöket, ha úgy döntenek, hogy nem szeretnének politikai pártra szavazni az országgyűlési választásokon, töltsék ki a névjegyzékbe való felvételre vonatkozó kérelmet, és jelöljék be rajta a „B” pontot is, így szavazhatnak a Bolgár Országos Önkormányzat listájára. A listáról szószóló fog bekerülni a parlamentbe.

A Bolgár Országos Önkormányzat nemzetiségi listája a következő:

1. Varga Szimeon

2. Andonov Alexi

3. Belosinov Dragetta

4. dr. Muszev Dancso

5. Tütünkov-Hrisztov Jordan

A nemzetiségi névjegyzékbe történő felvételhez az itt mellékelt (és a www.valasztas.hu honlapról is letölthető), fénymásolható kérelmet kell kitölteni. A Bolgár Országos Önkormányzatnál személyesen vagy levélben is kérhetnek fénymásolt kérelmet.

A kérelem benyújtható online a www.valasztas.hu és a www.magyarorszag.hu oldalon, vagy papíralapon levélben, illetve személyesen a lakóhely szerinti helyi választási irodához.

A Bolgár Országos Önkormányzat munkatársai készséggel állnak rendelkezésükre, ha a kérelem kitöltéséhez vagy benyújtásához segítségre van szükségük.

dr. Muszev Dancso
a Bolgár Országos Önkormányzat elnöke

...megosztás