Barátság – kulturális és közéleti folyóirat:
Magyarország népei kölcsönös
megismerkedését szolgáló folyóirat

Wunderbar Fesztivál – A német nyelv hete

Március 28. és április 2-a között ünnepeljük a német nyelv hetét! A fesztivál színes programkínálatából ugyanúgy talál kedvére valót, aki még csak ízlelgeti a német nyelv szépségeit, ahogyan az is, aki már meglévő némettudását fejlesztené tovább: színház, film, zene, workshopok, előadások és beszélgetések mellett sok egyéb érdekességet tartogat a német nyelv hete.

Magyarország a közös közép-európai történelem és a magyarországi német kisebbség révén szorosan kötődik a német nyelvű országokhoz és azok hagyományaihoz. De nem csak erről van szó: az intenzív gazdasági kapcsolatok és a német nyelvű képzések kiváló karrierlehetőségeket rejtenek, ráadásul Magyarországon is számos német nyelvű kulturális rendezvényből válogathatunk – a német nyelv kapukat nyit, általa jobban megismerhetjük szomszédainkat.

Részletesen a fesztivál eseményeiről, programjairól: www.wunderbar.hu

A kampány szervezői, a Német Nagykövetség és Goethe Intézet, Osztrák Nagykövetség és Osztrák Kulturális Fórum, Svájci Nagykövetség és a Német. Karrier. Siker. kampány valamennyi partnere szeretettel várja az érdeklődőket a programokra.

www.wunderbar.hu

Wunderbar einladung

...megosztás