Barátság – kulturális és közéleti folyóirat:
Magyarország népei kölcsönös
megismerkedését szolgáló folyóirat

A Budakeszi Továbbképző Központ aktuális képzései

Tájékoztató a Methodikzentrum 2022. első félévi programjáról

ONLINE KÉPZÉSEK
Sajnos az új vírus variációk gyors terjedése miatt az események egy része online, a Zoom program segítségével zajlik majd: A regisztráció után hozzáférést kaptok az eseményhez, kérjük, ha érdekel a saját neveddel, jelentkezz be és kapcsold be a kamerát, hogy láthassuk egymást.
Ha segítségre van szükséged ebben, kérjük, értesíts minket.

PEDAGÓGUS KLUB – INGYENES PROGRAMOK
Sokan már regisztráltak a Facebookon a Pedagógusok Klubjába, így ott mindig a legfrissebb információkat kapjátok meg. A klub tagjainak több ingyenes információs rendezvénysorozatot terveztünk.
Ezek közül néhány ingyenes, ahol egy órán keresztül tájékoztatást nyújtunk egy adott témáról, és lehetőséget biztosítunk a témával kapcsolatos vitára és kérdések feltevésére.

WORKSHOPOK
Egyes események fizetősek ezek általában 2 órás Workshopok ezeken sokkal részletesebb információkat, tippeket, módszereket kapnak a résztvevők, és minden információ, vagy dokumentum letölthető Pdf formátumban. – vagy a zárt rendszeren keresztül láthatók az ajánlott videók.

TÁNCOKTATÓI KÉPZÉS
Folytatjuk a nagy érdeklődésre való tekintettel a táncoktatói képzéseinket ahol magyarországi német táncokat, a bevezető és rávezető játékokat. Ehhez kapcsolatos rendezvények, workshopok és szemináriumok is terveztünk.
A tanítás megkönnyítése és hatékonyabbá tétele érdekében szervezzük meg az F01-es online szemináriumot, amelyben a különböző, hatékony módszereket mutatunk be a résztvevőknek.

TOVÁBBI KÉPZÉSEK ÉS LEHETŐSÉGEK A CSATOLMÁNYBAN:  2022-01 magyar

...megosztás