Barátság – kulturális és közéleti folyóirat:
Magyarország népei kölcsönös
megismerkedését szolgáló folyóirat

Tájékoztatás a Határtalanul középiskolai vetélkedőről

bethlengfj

Január 15-ig lehet még jelentkezni a Határtalanul Középiskolai Vetélkedőre!

A több fordulós vetélkedősorozat végén egymillió forint osztálypénzt nyerhet a legjobb csapat, de a nagydöntőbe jutott osztályok felkészítő tanárait is 100 ezer forintos ösztöndíjjal jutalmazzuk. Ezen kívül a vetélkedő során több mint 1000 egyéb nyereményt is kiosztanak a szervezők a résztvevők között. 

Kik játszhatnak?

A vetélkedő valamennyi fordulójában külhoni és anyaországi középiskolai osztályok versenyezhetnek egymással. A verseny résztvevői azok a külhoni és anyaországi középiskolai osztályok lehetnek, amelyek 2021. október 23. és 2022. január 15. között, a Határtalanul középiskolai vetélkedő 2021/2022 első fordulójában (alapszakasz) regisztrálnak, és a tesztet kitöltik legalább 1 alkalommal. Az osztály képviseletében elég, ha legalább egy fő kitölti a tesztet. 

A teszt kitöltése során osztálynevet, csapatnevet, emailcímet és a település, valamint az iskola nevét kell megadni. A verseny szervezői az osztályokat, csapatokat az eredmények értékelésekor régiókba (pl. Felvidék, Erdély stb.) csoportosítják.

További részletek:

https://hatartalanul.net/hatartalanul-kozepiskolai-vetelkedo-2021-2022/

Sok sikert!

Köszönettel,

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

 

lablec_bga