Barátság – kulturális és közéleti folyóirat:
Magyarország népei kölcsönös
megismerkedését szolgáló folyóirat

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÁLLÁS BETÖLTÉSÉRE

Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Hivatala a nemzetiségek jogairól szóló 2011. évi CLXXIX. törvény 119.§. (4) bekezdése, valamint a 153.§ (4) bekezdése alapján pályázatot hirdet Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Hivatalánál titkárságvezető munkakör betöltésére.

A jogviszony időtartama: határozott idejű köztisztviselői jogviszony
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő
A munkavégzés helye: 1026 Budapest, Júlia u. 9.

A munkakörhöz tartozó lényeges feladatok:

A titkárságvezető ellátja a munkáltató tevékenységéből adódó adminisztrációs feladatokat, valamint a hivatal működtetéséhez szükséges feladatokat.
Általános adminisztratív és asszisztensi feladatok: iktató rendszer használata, irodaszerek és egyéb beszerzések intézése, szervezése, ellenőrzése; a vezetőség munkájának adminisztratív és technikai feltételeinek biztosítása, támogatása; a munkáltató által tartott előadások, rendezvények előkészítésében történő közreműködés; határidők nyilvántartása, figyelemmel kísérése, időpontok egyeztetése; a munkáltató vezetőinek levelezésének bonyolítása, a munkáltatóhoz beérkező és onnan kimenő iratok iktatása és irattározás és iratkezelés, elektronikus iratkezelési rendszer kialakítása.

Kapcsolattartás magyarországi és németországi kormányzati és egyéb szervekkel, és intézményekkel, valamint a közgyűlés tagjaival magyar és német nyelven. Munkáltató közgyűlése adminisztrációs feladatainak teljes körű ellátása. Az önkormányzati, valamint hivatali elektronikus (nem pénzügyi) adatszolgáltatási és bejelentési kötelezettségeinek teljesítése és nyomon követése. Hivatalsegéd és gondnok, valamint a takarító munkájának koordinálása, az informatikai rendszer és a hivatal épületének, működtetésének szervezési feladatai.
Felelős az iratkezelési szabályok betartásáért, az informatikai rendszer működtetéséért, valamint a székház egyéb működési feltételeinek biztosításáért.

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései, valamint a belső szabályozás az irányadók.

Pályázati feltételek:

1. legalább középfokú végzettség
2. felsőfokú német nyelvtudás
3. magas szintű felhasználói szintű számítógépes ismeret
4. büntetlen előélet
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
– a magyarországi német közösséghez tartozás
– főiskolai, egyetemi szintű végzettség
– irodai titkári végzettség
– jogi asszisztensi végzettség
– titkárságvezetői pozícióban szerzett legalább 2 éves szakmai tapasztalat

Előnyt jelentő kompetenciák:

– anyanyelvi szintű aktív német nyelvtudás
– jártasság iktatási szoftverek alkalmazásában
– Microsoft Office program (elsősorban Word, Excel, Power Point alkalmazások) felhasználói szintű ismerete
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
– fényképes szakmai önéletrajz
– 30 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány
– iskolai végzettséget, képzettséget és engedélyt igazoló okiratok másolata
– előnyként megjelölt feltételek igazolása
– nyilatkozat arról, hogy a pályázó a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez hozzájárul.

A munkakör betölthetőségének időpontja: 2021. július 15-től

A pályázat benyújtásának határideje: folyamatos, legkésőbb 2021. július 31. napja.

Kérjük, amennyiben a pályázati kiírás felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot a lehető leghamarabb.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Dr. Sudár Ágnes, a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Hivatala hivatalvezető-helyettese (elérhetőség: sudaragnes@ldu.hu telefon: +36-1/212-9151, +36303783737) nyújt.

A pályázatok benyújtásának módja:

Postai úton a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Hivatala postacímére (1537 Budapest, Pf. 348.) vagy az ldu@ldu.hu e-mailcímre történő megküldésével. Kérjük a borítékon, illetve az e-mail tárgyában feltüntetni a munkakör megnevezését: „titkárságvezető”.

...megosztás