Barátság – kulturális és közéleti folyóirat:
Magyarország népei kölcsönös
megismerkedését szolgáló folyóirat

A televízióban és az interneten közvetítik

A televízióban és az interneten közvetítik

az országos német önkormányzat 25. gáláját

A hagyományosan az újév 2. szombatján, a magyarországi német önkormányzatok napján megrendezett nagyszabású MNOÖ-gálára 2021. januárjában a koronavírus-járvány miatt sajnos nem kerülhet sor úgy, ahogy az megszokott. Az ünnepséget teljesen nélkülözni viszont mégsem kell majd, hiszen televíziós, illetve online gálával készülünk.

A tervek szerint bemutatjuk Önöknek az Arany Dísztűvel, valamint a Koch Valéria-díjjal kitüntetteket, és a műsort az előző évek gálaműsorainak zenés, táncos és énekes produkcióival színesítjük

A gálát a magyar közszolgálati televízió sugározza majd: az első részt január 12-én, a másodikat január 19-én az Unser Bildschirm című műsorban, majd január 25-én a Dokuzónában. Azt követően pedig – egy bővebb változattal – a Magyarországi Németek Országos Önkormányzatának YouTube csatornáján jelentkezünk.

Az ünnepség televíziós és online sugárzása a Német Szövetségi Belügyminisztérium támogatásával, az MTVA (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap) német nemzetiségi szerkesztőségének közreműködésével valósul meg.

Szeretettel várjuk Önöket!

Forrás: az MNOÖ 2021. január 4-i hírlevele

...megosztás