Barátság – kulturális és közéleti folyóirat:
Magyarország népei kölcsönös
megismerkedését szolgáló folyóirat

MEGJELENT

MEGJELENT a 2021-es Blickpunkt falinaptár

Idén is 12 képet és 2 képeslapot tartalmaz!
A naptár az alábbi e-mail címen rendelhető meg: info@zentrum.hu

Ára: 1800,- Ft/darab (+ esetleges szállítási költség)

Bár idén a népszerű Blickpunkt-verseny nem kerülhetett megszervezésre a szokásos formájában, a Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ és Könyvtár csapata elmerült az archívumban, és a korábban versenybe küldött több mint 3000 fotó közül kiválasztotta azokat a kedvenc képeket, amik eddig még nem jelentek meg egyik Blickpunkt-falinaptárban sem. Összesen 42 kép jutott be az online szavazásba.

A versenyen a fotók által az alábbi települések képviseltették magukat: Nemesnádudvar, Pilisvörösvár, Harta, Kalaznó, Csolnok, Szomor, Bóly, Vaskút, Balatoncsicsó, Zsámbék, Érd, Solymár, Himesháza, Balatonboglár, Babarc, Tarján, Vokány, Mecseknádasd, Erdősmecske, Csávoly, Burgstädt, Szár, Hajós, Ceglédbercel, Villány, Pécs, Véménd, Nagynyárád, Budakeszi, Györköny, Újhartyán, Nagymaros, Herend és Mohács.

A képekre több mint 1200-an szavaztak. A Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ és Könyvtár képviseletében november 21-én Ambach Mónika igazgató mutatta be egy videóbejegyzésben a Facebook-on a 2021-es Blickpunkt-naptárt. A Zentrum csapata gratulál minden versenyzőnek, illetve köszönjük mindenkinek a szavazatokat, a szponzoroknak – Magyarországi Németek Országos Önkormányzata és Budapesti Német Nagykövetség – a támogatást. Köszönet minden fotósnak, aki 2008 óta évről évre csodás fotókkal örvendeztet meg bennünket!

Megrendeléssel kapcsolatos további információ: http://www.zentrum.hu/hu/2020/11/tobb-mint-1200-an-szavaztak-a-blickpunkt-kepeire/

...megosztás