Barátság – kulturális és közéleti folyóirat

KÁMME-pályázatok: fotó és alkotótábor

A KÁMME Alapítvány új pályázata

 

A Kárpát-medencei Magyarság Evangelizációjáért (KÁMME) Alapítvány a Magyar Kormány és a Bethlen Gábor Alapkezelő támogatásával megvalósuló, a Kárpát-medencei keresztény alkotóművészet támogatása c. program keretében keresztény képzőművészeti alkotótábort szervez határon túli magyar művészek számára, technikai tudásuk és művészi módszereik gyarapítása, művészi látásmódjuk fejlődése, a keresztény értékrend megjelenítése és a nemzeti összetartozás felelősségteljes erősítése érdekében.

A tábor időpontja: 2019. szeptember 22-30., Neszmély

A táborban való részvételre pályázhat minden 18. életévét betöltött, határon túli magyar festő, grafikus, szobrász és keramikus. A tábor során a résztvevők munkáját Madarassy István Kossuth-díjas ötvös- és szobrászművész, Molnár János festő- és grafikusművész, valamint Józsa Judit Cornelius-díjas kerámiaszobrász segíti.

A pályázatok beérkezésének határideje: 2019. július 15.

A részletes kiírás és a jelentkezési lap elérhető a KÉSZ honlapján, a http://www.keesz.hu/kamme-alkototabor címen, ill. a KÁMME és a KÉSZ facebook-oldalán. 

 

———————

 

Felhívjuk a figyelmet továbbá korábban meghirdetett fotópályázatunkra is, melyekre várjuk a nevezéseket június 30-ig, mindkét kategóriában:

  1. A 2019. évi csíksomlyói búcsú vagy Ferenc pápa csíksomlyói látogatása
  2. Kárpát-medencei magyar keresztény értékek

 

Üdvözlettel,
dr. Zachar Péter Krisztián
a KÁMME Alapívány kuratóriumi elnöke

Nardai Katalin
Kárpát-medencei Magyarság Evangelizációjáért (KÁMME) Alapítvány

1016 Budapest Aladár u. 17.
+36/1/3280165
+36/20/9993851

...megosztás