Barátság – kulturális és közéleti folyóirat:
Magyarország népei kölcsönös
megismerkedését szolgáló folyóirat

Meghívó koncertre

87ad541a-3fe4-435e-971b-224e0e266f1f

Мárcius 28-án 19.00 órától a Bajza utca 44., sz. alatt I. emeleten meghallgathatják a Two Men Orchestra multi-instrumentális koncertjét, amely az európai turnéjuk első állomása.
Ez a két „egzotikus” zenésznek: Nikolaj Ivanov-OM (billentyűsök, gitár, vokál, ajaksípos hangszerek, kompozíciók) és az Oratnica együttes tagja, a fiatal Petar Jordanov – BUNY (mindenféle ütőshangszer) új projektje. A kettőjük által megalkotott zene különböző stílusok ötvözete – jazz, etno, ambient, elektronikus stílusok, szakrális és ezoterikus zene.
Nikolaj Ivanov több mint 50 filmhez komponált zenét és számos projektben vett részt Európában, Ázsiában, a Távol-Keleten, Afrikában és az arab világban. A magyar közönség és a jazz szakma jól ismeri Ivanovot. Többször játszott Horváth Kornéllal, Lantos Zoltánnal, Szabó Sándorral, Bacsó Kristóffal, Tűzkő Csabával, Tóth Viktorral, Biljarszki Emillel, Heidrich Rolanddal.
Petar Jordanov cajonon, hang drumon, dzsembén, tapanon és más ütőshangszereken játszik. Az Oratnica együttessel bejárta a legtöbb világfesztivált, és zenélt Európában, Ázsiában és a Távol-Keleten.

A belépés ingyenes!

...megosztás