Barátság – kulturális és közéleti folyóirat

Meghívó az 1Úton Nemzetközi Zarándoknapra

ATT00014

ATT00020

Örömmel tájékoztatom, hogy az idei évben ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Mária Út teljes útvonalán az 1Úton Nemzetközi Zarándoknap.

Sokan élték már át a csodát, melyet a zarándoklás nyújt. Leghitelesebben azok tudnak erről szólni, akiknek az ott átélt események megváltoztatták az életüket. Ennek egyik megható példája Takáts Ibolya önkéntes segítőnk története, aki 45 év felettiként évtizedek óta várt gyermekre, és most, augusztusban gyermekáldás elé néz.
Soha életében nem zarándokolt, mégis az összes eddigi 1Úton zarándoknapot teljesítette, mert az első után érezte, hogy az Isten sosem fogja őt gyerek nélkül hagyni.
A sok 1Úton zarándoklatnak, a Mária Útnak, de elsősorban a Jóistennek köszönhetően most készülhet az anyaságra – vallja.

Arra kérem szeretettel, hogy töltse velünk-e napot, zarándokoljunk együtt az idei évben az édesanyákért. Nagy jelentősége lenne, ha – az Önnek megfelelő szakaszon – csatlakozna a zarándokokhoz, jelenlétével és példamutatásával, hitelességével nagy szolgálatot tenne a zarándoklás ügyének.

A zarándoknap részletei az 1Úton honlapján (http://1uton.mariaut.hu/tart/index/1001/1), illetve Facebook oldalán találhatóak. Várjuk visszajelzését (Galgócziné Szabó Zsófia rendezveny@mariaut.hu, vagy a +36 30 277 1599-as telefonszámon).

Segítségét és támogatását előre is köszönöm.

Imádságos szeretettel köszönti:
Dr. Szabó Tamás
a Mária Út Egyesület elnöke

...megosztás