Barátság – kulturális és közéleti folyóirat:
Magyarország népei kölcsönös
megismerkedését szolgáló folyóirat

Szent István-ünnepe 2017.

Szent István-ünnepe 2017

 Dr. Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek úr felkérésére a Mária Út és a Mária Rádió idén is buszos és gyalogos zarándoklatok szervezését kezdeményezi és segíti az augusztus 20-i Szent Jobb szentmisére és körmenetre. A Mária Rádió és a Mária Út 2017-ben is örömmel vállalta Szent István ünnepének élővé tételét! Minden hívőt és hazafit, minden közösséget biztatnak arra, hogy szervezzenek buszos vagy gyalogos zarándoklatot az augusztus 20-i szentmisére és körmenetre a budapesti Szent István Bazilikához.  

Idén az ifjúságé a főszerep. Szeretnék, ha minél több ifjúsági közösség jelen lenne az idei Szent István-ünnepen. A tavalyi év visszajelzései alapján ugyanis minden résztvevő a Böjte Csaba atya által felkarolt fiataloknak örült leginkább. Az ünnep kezdete előtt az érkező zarándokokat színvonalas programok – tanúságtételek, elmélkedések, zenés áhítatok – várják majd. A rendezvényen hallható lesz a felvidéki Crux együttes, Tóth Auguszta színművésznő, Fábry Kornél atya, a Budapesti Eucharisztikus Kongresszus Általános Titkárságának főtitkára, valamint Sillye Jenő és barátai zenekara. A zarándokcsoportok jelentkezhetnek online felületen, mely a Mária Rádió honlapján keresztül érhető el, a Szent István Ünnepe menüpont alatt található regisztráción keresztül, vagy IDE KATTINTVA

További információ a Mária Rádió honlapján, valamint Facebook oldalán olvasható. A Szent István-ünnep Facebook oldalán, IDE KATTINTVA van lehetőség csatlakozni az eseményhez!

...megosztás