Barátság – kulturális és közéleti folyóirat:
Magyarország népei kölcsönös
megismerkedését szolgáló folyóirat

“Nincs lehetetlen: A fenntartható NGO”

“Nincs lehetetlen: A fenntartható NGO” (SAJTÓMEGHÍVÓ)

2015.06.03. | Brit Nagykövetség, 1051 Budapest, Harmincad u. 6

Nagyítás

SAJTÓMEGHÍVÓ

Tisztelettel meghívjuk a sajtó képviselőit a Brit, a Francia, a Holland és a Német Nagykövetség, valamint az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete által szervezett

Nincs lehetetlen: A fenntartható NGO című workshop megnyitó panelbeszélgetésére.

A workshop célja a non-profit szervezeteknek nyújtott támogatási lehetőségek, valamint a helyi és nemzetközi jó gyakorlatok bemutatása.

Időpont: 2015. június 3., szerda

Helyszín: Brit Nagykövetség, 1051 Budapest, Harmincad u. 6.

Program:

8:30-9:00 Regisztráció

9:00-9:15 Theresa Bubbear brit ideiglenes ügyvivő, Lieselore Cyrus német, Gajus Scheltema holland, Roland Galharague francia nagykövetek és Szűcs Tamás képviseletvezető rövid köszöntője

9:15-10:15 Panelbeszélgetés a civil társadalom szerepéről

Felvezető és moderátor: Dénes Balázs, Open Society Foundations

Résztvevők: Dr. Latorcai Csaba, helyettes államtitkár, Miniszterelnökség (szervezés alatt), Dr. Deák Imre, helyettes államtitkár, Emberi Erőforrások Minisztériuma (szervezés alatt), Keveházi Katalin, Magyar Civilszervezetek, Martin József Péter, a Transparency International igazgatója.

Kérjük, részvételi szándékát és interjúigényét 2015. június 1. délelőtt 12:00 óráig a conference@inst-france.hu e-mail címen jelezze. 

A megnyitó, valamint a panelbeszélgetés során angol-magyar nyelvű szinkrontolmácsolást biztosítunk. Felhívjuk a figyelmüket, hogy a program további része nem sajtónyilvános.

...megosztás
nemzetiség: