Barátság – kulturális és közéleti folyóirat:
Magyarország népei kölcsönös
megismerkedését szolgáló folyóirat

Egész évben szervezett utak Csíksomlyóra

A csíksomlyói kegyszobor 500 éves jubileumi évében a közelgő meleg nyári hónapokra is gondolva,  igazi testi-lelki megújulást garantáló buszos zarándoklatokat ajánl a Mária Rádió, mely Erdély legszebb városait érintve érkezik el Csíksomlyóra.

Képzeljék magukat a csíksomlyói kegytemplom hűs falai közé, a székely fenyvesek illatos árnyékába vagy a különleges adottságú tordai sóbánya izgalmas mélységébe. Csónakázhatnak majd a természeti csodaként számon tartott Gyilkos- tavon és sétálhatnak a 300 méteres sziklafalak alatt a Békás-szorosban. Bőséges kóstolót kaphatnak  a székely emberek humorából és a finom erdélyi ízekből. Elhelyezhetik az emlékezés virágait a madéfalvi emlékműnél, Márton Áron és Orbán Balázs sírjánál. A ferences kegyhely emberfeletti magasságú Segítő Mária szobránál nyugalomra találhatnak, megtapasztalhatják vigasztaló, lelki simogatását, anyai bátorítását. A csíksomlyói Szűzanya palástja alatt új életre kelhet gondokkal terhelt szívük a különleges jubileumi évben, mely a  teljes búcsú elnyerését is  megadhatja.  A csoportot kísérő lelki vezető  atyák ezt is segítik.Ne feledjék, ahol 30-40 ember összegyűl és szeretetben él néhány napon át, ott megszülethet a csoda!Legyenek Önök is részesei a Csíksomlyón átélhető csodáknak, várjuk csoportok és egyéni érdeklődők jelentkezését. Tervezett indulási időpontok:

2015. 06. 18-22.     2015. 07. 21-25.     2015. 08. 18-22.

Részletes információk a www.mariaradio.hu/csiksomlyo oldalon vagy Deák Andreánál a 06-30-494-19-47-es telefonszámon, illetve a deak.andrea@mariaradio.hu e-mail címen, valamint a szervező utazási irodánál, www.car-tour.utazas.hu és Lengyel Máriánál lengyelmaria@cartour.hu 06-70-455-39-21

...megosztás
nemzetiség: