Barátság – kulturális és közéleti folyóirat:
Magyarország népei kölcsönös
megismerkedését szolgáló folyóirat

Buli az élet!

Belefáradtál a hétköznapokba? Állandóan dolgozol? Szeretnél végre egy kicsit lazítani, kikapcsolódni? Ne várj tovább! Most egyszerre szórakozhatsz és segíthetsz másokon! Egy fiatalos házibuli, jókedvű csapatépítő beszélgetés a kollégákkal, egy kisgyermekes találkozó, egy kártyaparty vagy éjszakai fürdőzés – ti döntitek el, mit szeretnétek szervezni. Egy rövid időre felejtsétek el a gondokat, a korlátokat, és érezzétek jól magatokat! Május 31-e, péntek a ti napotok! Ezen a napon szervezzetek egy baráti találkozót, házibulit, ami a jótékonykodás jegyében zajlik majd.

Sokan vagytok, és szerettek minél többen együtt bulizni? Ez sem akadály. Keressétek a programban résztvevő szórakozóhelyeket!Várjuk éttermek, vendéglátóhelyek, pub-ok jelentkezését is! Szervezzetek egy hatalmas bulit a jótékonyság jegyében! Hívjatok minél több vendéget és buzdítsátok adakozásra őket! Ajánljátok fel a belépőjegyek árának vagy a bevételnek egy részét, vagy gyűjtsetek perselyben! Ezzel a rendhagyó eseménnyel ti is jól jártok! Hogyan tudtok egy baráti összejövetellel segíteni másokon?

Nem kell mást tenni, mint egy perselyt körbeadni, és adakozni a Szemem Fénye Alapítvány számára. Az adományt átutalással, postai úton vagy személyesen juttathatjátok el hozzánk! Készítsetek fényképet vagy videófelvételt az estétekről, ezeket honlapunkon közzé tesszük. Mutassátok meg, hogy összefogással mindent el lehet érni!

Ha szeretnétek részt venni az országos akcióban, jelezzétek a titkar@szememfenye.hu e-mail címen!

nemzetiség: